5 напитки, които да си вземеш от Costa Coffee по време на ARTE Feastival - ARTE Feastival

5 напитки, които да си вземеш от Costa Coffee по време на ARTE Feastival

Кафето има редица ползи за организма – повишава настроението, зарежда ни с енергия, повишава нивото на внимание и концентрация. Нищо чудно, че още със ставането бленуваме онази ароматна чаша кафе, с която да ни тръгне готино денят.
Нямаше как да не работим съвместно с Costa Coffee на ARTE Feastival при положение, че сме такива coffee addicts и сме убедени, че те ще задоволят всички наши кофеинови нужди. Направихме кратък списък с 5 напитки, които да изпиеш с кеф, докато се наслаждаваш на всички забавления и активности по време на фестивала.
Еспресо. Чисто традиционно еспресо, което ти повдига настроението още като усетиш аромата му. Сърцето на всяка друга напитка. С хубав каймак, горещо и само за най-сериозните любители, защото понякога си идва доста силно. Ако не си свикнал с него и те кара да будуваш по цяла нощ, вземи си Американо – малко добавена вода прави чудеса.
Капучино. Кремообразно мляко, кула от пяна и поръсено с канела или шоколад – приказка! В Costa Coffee го правят меко казано уникално и е много готино, че ако ти е супер жега можеш да го поръчаш и студено. Хем се радваш на хубаво кафе, хем ти става прохладно. It’s a win-win.
Различни вариации на мляко. Това не е точно напитка, но няма как да не споменем, че Costa Coffee дават възможност да си вземеш, каквото и да е с алтернативен вариант на мляко. Можеш да избереш бадемово, соево или кокосово. Съветваме те да пробваш студено лате, направено с кокосово мляко – дава му един уникален дъх на свежест и лекота. Няма как да не ти хареса, ако обичаш кокос.
Фростино. Специална селекция напитки за лятото с три вкуса – Шоколадови Бисквитки, Боровинка и Шоколад и Кокос. Зависи кое обичаш повече. Студена блендирана крем напитка с малко кофеин и много сметана, която е идеална за следобеда, когато не искаш да пиеш чисто кафе.
Фреш и студен чай. Разбира се в Costa Coffee има и варианта за всички, които не си падат по кафето. Прясно изцедени фрешове, студени чайове и лимонади – каквото ти е на сърце. Чакаме те на 20, 21 и 22 август на ARTE Feastival във Велинград, за да пием кафе и коктейли, да хапнем какви ли не вкусотии и да си прекараме един незабравим уикенд заедно.