Handmade Bazaar - ARTE Feastival

handmade bazaar

Това издание на ARTE Feastival ще бъде още по-вълшебно от първото, даваме ти тази гаранция с чисто сърце. Последният уикенд на Август ще предложи нещо ново за всички посетители и за фестивала, което смятаме да превърнем в цветна традиция – Handmade bazaar.
Докато празнуваме лятото и слънцето на фона на музика от любими изпълнители, страхотни творения от талантливи автори ще ни зареждат с още повече фестивално настроение.

за зоната

ARTE Feastival ще ти предложи разходка по своята базарна „улица“, която ще приюти 25 автора на творения създадени с мисъл и вдъхновение.

Базарът ни ще бъде пристан, за всеки, който намира ръчното творение за много по-ценно от всяко нещо, произведено във фабрика. Вярваме, че всеки от вас на територията на фестивала е точно такъв човек и се надяваме, ако не всеки, то поне всеки втори наш посетител да си тръгне с нещо, което е усетил като свое, от базара.

как да участваш

С цел да предложим разнообразие на предлаганите артикули, молим Ви да имате предвид, че заявките за участие в базара преминават през процес на преценка от страна на екип, който има опит в провеждане на хендмейд събития и самите те са хендмейд артисти. Ако вашата кандидатура бива отхвърлена, това не отразява качеството на предлаганите от вас творения, а може да е въпрос на съвпадения на вид творения с друг артист.

Всички заявки за участие ще бъдат оценявани по следните критерии:

  • Творения, отличаващи се с качество на изпълнение и материали;
  • Творения, които не влизат в пряка конкуренция с друг автор;
  • Професионална, оригинална презентация на творенията по време на базара (снимки от други събития от такъв характер, ще ви бъдат поискани по време на процеса на оценяване);
  • Адекватна ценова политика за предлаганите творения според цената и качеството на материалите и времето за създаване на творенията;
  • Приятелско и приветливо отношение към фестивалните посетители и екипа на фестивала преди и по време на събитието.

Молим да имате предвид, че ARTE Feastival върви в посока на премахване на пластмасата по време на трите фестивални дни. Тази година ще положим основите на преминаването ни изцяло към зелено събитие. Знаем, че това маратон, а не спринт, затова молим всички участници в базара да вземат предвид тези наши усилия и да съобразят опаковките на предлаганите творения с тази концепция.

Благодарим ви!