Цирк „Иванов“ - ARTE Feastival 2022
Home » фестивални зони » KIDS Zone » Цирк „Иванов“
a

Цирк "Иванов"

Цирк „Иванов“ е създаден през 2004г. в Италия от Христо Иванов и неговото семейство, което живее там повече от 20 години.

Набира голяма популярност по адриатическото крайбрежие, но през 2010г. прави първото си турне в България. Опитът, натрупан зад граница, е причината за огромния успех на цирка в родината и го превръща в един истински бутиков цирк от висок клас.

залата

Цирк Иванов притежава една от най-красивите мобилни циркови зали в Европа. Ръчно изработени декори с уникален дизайн! Най-богатото и модерно сценично осветление в България! Озвучаване с най-високо качество, великолепна акустика, благодарение на специална конфигурация.

Транспорт

Цирк Иванов пътува с тринайсет камиона техника, животни и оборудване.Част от тях са ръчно рисувани и разказват историята на цирка чрез картините си.Едно от най-атрактивните транспортни средства е ретро пожарният автомобил от 1962г. реставриран и модернизиран от екипа на цирка по време на извънредното положение.

програмата

Спектакълът на цирка е насочен към цялото семейство, винаги в крак с интересите на съвременните деца, но и достатъчно интересен за техните родители. Носи послание за приятелство, отговорност и трудолюбие. Печели дълготрайно вниманието на зрителите и след края на представлението.

Ателие

Единственият в България цирк със собствено ателие за костюми и реквизит. Уникален дизайн за всеки артист и всяка хореография.Произвежда костюми дори за известни шоупрограми в цяла Европа,САЩ и Австралия.Реализира оригинални реквизити за номера непредставяни до сега пред българска публика като лудото такси,въздушен полилей,светещи роботи на кокили и др.

галерия