Детски научен клас - ARTE Feastival
Home » фестивални зони » KIDS Zone » Детски научен клас
a

Детски научен клас

Интерактивният научен клас на ДНК стимулира вроденото детско любопитство и приключенско чувство, развива въображението и оформя собствено рабиране за света чрез научни демонстрации, експериментиране с насока, и свободно изследване. ДНК предлага иновативни и забавни образователни научни пакети от областта на химията, физиката, науки за Земята и биологията.

Интерактивните ни научни шоу програми са изпълнени с впечатляващи демонстрации и поднесени по достъпен, интригуващ и изпълнен с много шегички и закачки начин, подходящ за деца от 5 до 13 годишна възраст.

По време на ARTE Feastival деца ще могат да участват в научен клас, където сами да експериментират в сигурна среда, както и да наблюдават шоутата от нашите учени на сцената в детската зона.

Научно шоу на сцена

Готови ли сте да избухнем с най-АРТЕстичното научно шоу на годината? Ще изригват експлозии от цвят и пяна с гигантската слонска паста за зъби на ДНК; ще разпалим най-зрелищните ни огнени реакции и ще засипем цялата сцена с вледеняващи облаци от течен азот и сух лед.

Научна лаборатория

В научната лаборатория на ДНК всеки участник ще се превърне в учен и ще експериментира с цветни бълбукащи отвари и мини вулкани със сух лед, ще си направи дъга от нетопящ се сняг в епруветка и ще забърка пухкав "флъфи" слайм и инста-желиращи червеи за вкъщи.

галерия