MYGAMEDAY - ARTE Feastival

MYGAMEDAY

MYGAMEDAY.bg са специалисти в предлагането на забавления за малки и големи за всички видове тържества, включително рождени дни, тиймбилдинг, спортни празници, корпоративни събития, сватби, празници на детски градини, училища и общини. Разполагат с широка гама от надуваеми атракции и интерактивни развлечения. Безопасността на децата по време на забавлението е от първостепенно значение за нас –  цялото оборудване притежава сертификат съгласно европейските норми за качество и безопасност.

По време на Arte Feastival децата, а и техните родители ще могат да изпробват цели 15 надуваеми атракции, 12 от които напълно нови и различни от миналогодишните. Атракциите са подходящи за деца от 2 години нагоре.

Въздушно стрелбище

Целта на играта е със специален лък и стрели да се уцелят 4 движещи се във въздуха мишени . Играта е напълно безопасна, стрелите са снабдени с пяна вместо връх.

Седем къртици

Играта се играе от двама участници, които трябва да изкарат от дупките на противника по-голям брой къртици от своите. Кой е с по-бързи реакции за 60 секунди проверете с нашата най-нова игра 7 къртици.

Надуваем състезателен замък – 12 метра

Тук вярваме, че няма нужда от специално описание 🙂

Замък "Рапунцел"

Този замък е подходящ за по-малки деца. Замъкът разполага с малка пързалка и зона за скачане и игра

Викинг

Тествайте силата и точността си! Дали във вас не се крие истински Викинг? Всеки играч се редува да хвърля брадвите на своя отбор, като целта на играта е да натрупате колкото се може повече точки!

Гладиатор

Целта на играта е да съборите опонента си с помощта на възглавница или специално надуваемо бойно оръжие. Повярвайте, не е лесно да балансирате и да останете върху гредата, преследвайки победата!

Свържи 4 - баскетбол

Изключително забавна и интересна, играта комбинира „Свържи 4“ и баскетбол, обединени в едно. Включва 32 – мини баскетболни топки. Първият, който свърже 4 топки в една линия, печели!

Спорт 3 в 1

Предизвикайте противник и проверете уменията си с бейзболната бухалка, баскетболната топка или стреличките за дартс!

Родео бик

Чрез четирите въжета трябва да дърпате бика, а човекът отгоре да се задържи максимално дълго.

Бомбен отряд

Експлозивна надпревара между двама играчи. При даден сигнал играчите застават на определените места и започват да помпат възможно най-бързо. Колкото по-бързо се помпа ,м толкова повече се надува балонът., докато най-накрая стигне игличката. В този момент балонът ще се пукне и ще спечелите.

Сумо костюми

Сумо костюми за деца и за възрастни с тепих 4x4 метра

Гигантски рингове

Кой ще отбележи най-много точки? Играта е подходяща за всички възрасти.

Въздушен футбол

Въздушният футбол е игра подходяща за всяко едно парти и всички възрасти. Целта на играта е да отбележиш гол противниковата врата посредством въздушна струя. Играе се от два отбора по трима играчи.

Гигантски дартс

Тук можете да тествате своят точен мерник хвърляйки топка, използвайки голф стик или изпробвайки футболните си умения

Удари къртицата

Шест играча влизат в ролята на къртици и се показват през дупките като се опитват да откраднат топките на повърхността. Но трябва да внимават за играча в средата, който може да ги удари по главата с надуваем чук. Играчът, който събере най-много точки , печели играта.