MYGAMEDAY - Arte FEASTival

MYGAMEDAY

Атракции като Гигантски футболен дартс, Футболен билярд, Сумо костюми, Въздушен футбол, Родео бик, Въздушно стрелбище, Улови бананите, Гигантски туистър, Бомбен отряд, различни надуваеми замъци и много други ще направят всяко парти по-специално, по-весело и незабравимо.

По време на Arte Feastival абсолютно всички атракции на Mygameday ще бъдат на разположение на децата за целодневни забавления.

Зоната с атракциите на Mygameday.bg около Young Power Stage ще работи с график:

  • Петък 14.00 – 19.00;

  • Събота 10.00 – 19.00;

  • Неделя 10.00 – 19.00

Футболен дартс

С височина 4,5 метра, гигантска велкро мишена и специални лепящи се топки. Правилата са същите като традиционния дартс, но се играе с крака, вместо с ръце.

Улови бананите

Игра за ловкост и внимание. В рамката има 10 електромагнита, които държат бананните на място или ги освобождават, управлявани от контролна кутия. Играе се от двама играчи.Единият се стреми да улови бананите във въздуха,а другия контролира бананите – кои и кога да падат. Забавна и подходяща за всяка възраст игра.

Точен мерник

Всеки точен гол носи съответни точки, измери колко си добър наистина.

Футболен Билярд

Гигантски футболен билярд. Предлага фантастично забавление между футбол и билярд. Вкарай топките както в традиционния билярд, но с крака.

Сумо костюми

Сумо костюми за деца и за възрастни с тепих 4x4 метра

Гигантски туистър

Играта предизвиква играчите да поставят ръцете и краката си на различни места, без да падат. Играта е подходяща за възрастни и за деца.

Гигантски баскетбол

Гигантският надуваем баскетбол. Възможни са много вариации на игри, като винаги целта е една – да вкараш топката в коша.

Въздушен футбол

Въздушният футбол е игра подходяща за всяко едно парти и всички възрасти. Целта на играта е да отбележиш гол противниковата врата посредством въздушна струя. Играе се от два отбора по трима играчи.

Извънземни

Интерактивната игра подлага на изпитание бързината на децата.

Удари къртицата

Шест играча влизат в ролята на къртици и се показват през дупките като се опитват да откраднат топките на повърхността. Но трябва да внимават за играча в средата, който може да ги удари по главата с надуваем чук. Играчът, който събере най-много точки , печели играта.

Надуваем родео бик

Чрез четирите въжета трябва да дърпате бика, а човекът отгоре да се задържи максимално дълго.

Въздушно топче

Постоянният въздух от конусите позволява топките да се задържат . Целта е да премести топката, която се движи , от един конус в друг, за да се вкара в кошницата в края на надуваемата маса. Може да се играе с два отбора едновременно. Играта има много варианти. Кой ще има най-много топки в кошницата? Или кой най-бързо ще пренесе топката от едната до другата страна.

Водна бомба

Целта на играта е да намокрите приятелите си с вода, като спукате балони над главите им. Ако успешно удариш мишената люлеещото рамо се завърта , за да изскочи балона, който е пълен с вода. Тази забавна игра ще бъде позиционирана в зоната pool party-то за деца.

Подскачащи чували

Неизменна част от всички състезателни игри. В комбинация с Кенгуру и Гъсеница гарантира уникално забавление за зрители и участници.

Подскачащи камъни

Част от състезателните игри на отбори, всеки отбор трябва да намери начин да премине по камъните като не стъпва на земята.

Гигантски танграм

(буквално: „седем плочки на умението“ ) е китайска логическа игра, вид главоблъсканица за подреждане. Състои се от 7 плочки, наречени тани – един квадрат , един успоредник и 5 триъгълника . Играта може да се използва пъзел , от чиито части се образува нова фигура. В създаването и трябва да се използват и седемте геометрични фигури без да се припокриват.

Гъсеница

Неизменна част от всички състезателни игри. В комбинация с Кенгуру и Тунел гарантира уникално забавление за зрители и участници.

Бомбен отряд

Експлозивна надпревара между двама играчи. При даден сигнал играчите застават на определените места и започват да помпат възможно най-бързо. Колкото по-бързо се помпа ,м толкова повече се надува балонът., докато най-накрая стигне игличката. В този момент балонът ще се пукне и ще спечелите.

Гигантски рингове

Кой ще отбележи най-много точки? Играта е подходяща за всички възрасти.

Cash буря

Целта на играта е да уловите възможно най-много банкноти за 30 секунди.

Въздушно стрелбище

Целта на играта е със специален лък и стрели да се уцелят 4 движещи се във въздуха мишени . Играта е напълно безопасна, стрелите са снабдени с пяна вместо връх.

Надуваем замък състезателен замък – 12 метра

Тук вярваме, че няма нужда от специално описание 🙂