KindergARTEn - ARTE Feastival

kindergARTEn

вече има кой да забавлява всички ❤️
ARTE Feastival е замислен като подходящ за семейства с деца и все пак понякога е феноменално да има допълнителен чифт ръце и очи, които да ни помогнат, за да осигурят на родителите възможност да се насладят на любимите си музикални изпълнители, на чаша летен коктейл ило просто да се отдадат на блажено нищоправене.
какво е kindergARTEn?
ARTE KindergARTEn е нова услуга, която ще Ви отмени в гледането и забавлението на децата от петък, 26 август, до неделя, 28 август, в часовете между 20:00 и 00:00 часа. Възползвайте се от следните предложения:
  • Пакет 1 ден /4 часа/ – между 20:00 и 00:00 часа за избран от Вас ден
    | 50лв.
  • Пакет 3 дни 12 часа /в часовете между 20:00 и 00:00 часа за трите фестивални дни
    | 120лв.
oбщи условия
  • Ще се приемат деца на възраст над 5 години;
  • Обявените цени са за едно дете;
  • Пакетът може да бъде заявен и заплатен само предварително онлайн на www.ticketstation.bg и заплатената сума не подлежи на възстановяване;
аниматорите
Момчета и момичета с реален опит и дългогодишен опит в краткосрочно гледане и забавление на деца.
Давид Крумов
Давид Крумов завършва актьорско майсторство в НАТФИЗ. Организатор е на детски еко лагери и Sofia Life – международно обучение за деца и младежи по изкуства с преподаватели от цял свят. Водещ е на множество коорпоративни и детски събития. С дългогодишен опит в сферата на изкуството, Давид достига до хиляди деца. Със своя професионализъм, доказан чрез неговия благ характер, той се превръща в любим учител и приятел за децата. Давид е преминал успешно и курс за първа помощ при деца.
Девора Крумова
Девора Крумова завършва Музикална Академия с профил арфа и музикална педагогика. С отношението си към изкуството и това, което то може да направи в живота на подрастващите, Девòра работи с деца вече повече от 10 години. В началото започва като танцов хореограф, аниматор, организатор на събития и летни лагери, а от 1 година е творчески директор в ЧНУ „Светилник“. Със своя стремеж и нестихващ ентусиазъм, тя работи неуморно с малки и големи – те й се доверяват и освен да усвояват нови умения, се учат да ценят приятелството и да бъдат самите те приятели. Девора е преминала успешно и курс за първа помощ при деца.
Ще с радваме да се възползваш от възможността. Ако имаш допълнителни въпроси, не се колебай да ни пишеш на info [at] festteam.bg 🙂