разплащания - ARTE Feastival

начини за плащане

ARTE Feastival е cashless събитие. Това означава, че пари в брой не се приемат на никой обект в зоната на фестивала (разбира се, с изключение на пунктовете за зареждане на фестивални карти и гривни). За Ваше удобство са на разположение няколко варианта за разплащания, с които да не мислите за дребни 🙂 Разгледайте информацията по-долу и изберете най-удачния за Вас вариант, а ако имате въпроси, пишете ни!

Фестивална гривна

Притежателите на гривна с безконтактен чип ще имат възможността да зареждат чипа на всички каси на фестивала и да заплащат на точките за продажба. Гривна с безконтактен чип притежават всички, закупили тридневни стандартни и VIP билети. На самия чип е отпечатан и уникален QR-код – сканирайте го с телефона си, за да проследите всички извършени транзакции, както и наличността по вашата сметка. За зареждането на фестивална гривна може да платите в брой, с дебитна или кредитна карта (Mastercard/Maestro/VISA). Имайте предвид, че можете да ВЪЗСТАНОВИТЕ неизползваните средства по всяко време и ДО ЕДИН ЧАС след края на ПОСЛЕДНОТО изпълнение във всеки от дните. Възстановяване на средства СЛЕД приключване на фестивала НЯМА ДА БЪДЕ възможно.

Фестивална карта Fest Card

Ако не притежавате фестивална гривна с чип, можете да издадете фестивална карта за разплащания на всяка каса на фестивала. Можете да зареждате картата многократно в рамките на тридневното събитие, както и да проверявате наличността, сканирайки QR-кода на гърба на картата. Една карта може да бъде използвана от няколко човека. За зареждането на картите за разплащане може да платите в брой, с дебитна или кредитна карта (Mastercard/Maestro/VISA). Административната такса за обслужване на фестивалната карта е 2 лева и се приспада автоматично от общата сметка. Имайте предвид, че можете да ВЪЗСТАНОВИТЕ неизползваните средства по вашата карта по всяко време и ДО ЕДИН ЧАС след края на ПОСЛЕДНОТО изпълнение във всеки от дните. Възстановяване на средства СЛЕД приключване на фестивала НЯМА ДА БЪДЕ възможно.​

Лична безконтактна Mastercard®

Притежателите на безконтактна карта Mastercard, без оглед на банката-издател (вкл. карти Revolut), могат да не издават фестивални карти и да извършват разплащания в цялата зона на фестивала.

Освен това, притежателите на карти Mastercard се възползват от допълнителни предимства, сред които:

  • бърз достъп до фестивалната зона;
  • възможност за разплащания в цялата фестивална зона;

Дигитален портфейл Pay by Vivacom

Потребителите на Pay by Vivacom могат да не издават фестивални карти и да извършват разплащания в цялата зона на фестивала. Освен това, потребителите се възползват от допълнителни предимства, сред които:
  • бърз достъп до фестивалната зона;
  • възможност за разплащания в цялата фестивална зона;
  • възможност за участие в игра, от която можете да спечелите награди от зоната на Pay by Vivacom.