Програма - Arte FEASTival

Програма

MUSIC Stage

Основната сцена на фестивала, на която големи усмивки ще ти подарят Dubioza Kolektiv, Goran Bregovic & Morcheeba. Освен тях, ще те срещнем и със Sandy Rivera, Mahmut Orhan, Roger Sanchez, Dub Pistols, Djaikovski, De Phazz, Деси Добрева и Dian Solo, Керана и Космонавтите, Контрол.

YOUNG POWER Stage

Сцената, от която всички деца и тийнейджъри няма да искат да си тръгнат, благодарение на 100 кила, Михаела Филева & Скандау. Oсвен тях, ще те срещнем и с Ballan, Victoria, DARA, Михаела Маринова, Pavell & Venci Venc’. Не пропускай и всички арт занимания, атракциони, игри, детски научен клас, магическото ни училище и часовете по танцова анимация!

забавленията на Young Power Stage

COMEDY & CINEMA Club

Светът е оцелял, защото се е смял! Ела и се забавлявай заедно с Михаил Билалов, Майсторите на комедията – Георги Мамалев, Тончо Токмакчиев и Камен Воденичаров, Кръстю Лафазанов. Oсвен тях, твоята усмивка ще предизвикат и Веселина Бабаджанкова, Димитър Иванов – Капитана, Кючуков Комеди Шоу, дамите от Сценична треска – Стефания Колева, Богдана Трифонова и Здрава Каменова, както и с Венета и нейното „Когато порасна ще стана MILF“.

CHEF'S Stage

Стани част от света на кулинарните експерти в България и научи тънкостите на вкусното готвене, плейтинга и магията на храната. На сцената ще бъдат Таньо Шишков, Биляна Йотовска, Бояна Рачева и Борис Тасев, Божана Кацарова, Джун Йошида, Реджеб Бадев и Светлана Илиева. Готов ли си?

игрите на CHEF'S stage

Оглеждай се за тях

Нашите специални гости, които ще можеш да забележиш навсякъде във фестивалната зона – бъди нащрек!