Mastercard и ARTE Feastival – очаквано добра комбинация - ARTE Feastival

Mastercard и ARTE Feastival – очаквано добра комбинация

Почти навсякъде вече можеш да платиш с карта – като започнем от големите вериги магазини, през по-голямата част от заведенията, та чак до безименните капани по морето и повечето квартални магазинчета.
Много се услажда на човек да му е по-лесно – без да му тежи портмонето от стотинки и банкноти, без да ходи до банкомата да тегли пари и да не се чуди „сега имам ли достатъчно кеш или нямам“. Плюсовете на това да си използваш банковата карта за основно разплащателно средство са си доста и ние смело заставаме зад следващите редове, след които сме сигурни, че с кеф ще вземеш своята карта на Mastercard и ще пазаруваш по обектите на ARTE Feastival с нея.

На първо място винаги е сигурността
– много пари в брой, много притеснения дали някой няма да ти дръпне портмонето от ръцете или да ти прерови джобовете, както ни плашат от малки. Още повече няма как да предвидиш колко пари ще ти трябват и е нормално да изтеглиш повече. Ако плащаш с карта, просто ще си я прибереш в калъфа на телефона и готово – винаги си сигурен, че ти е в ръката.
Продължаваме с очевидното, за което изобщо не обичаме да говорим, но не можем да не споменем – микроби и болести. Дори и да не бяхме в такива времена на дезинфектанти и маски, пак банкнотите си остават едни от най-мръсните неща, които пипаме през деня. Ако плащаш с твоята карта Mastercard, няма да се притесняваш толкова за всички потенциални бактерии, които ти минават през ръцете. Safety first!
Трета полза за страната да плащането с карта – става по-бързо. Опашката минава по-бързата процедура, не бъркаш по чанти и портмонета да търсиш точни пари и хората зад касата не се мръщят, когато им даваш 20лв. за едно пакетче дъвки. С Mastercard просто доближаваш безконтактната карта и готово – с питие в ръка отиваш към сцената или някое от различните забавления, които сме подготвили.
Ние така или иначе сме обмислили нещата и в зоната на ARTE Feastival се разплаща само с карта – фестивална, която зареждаш на място или твоя лична Mastercard. Макар че се стараем всичко да се случва бързо, заради навалицата от хора понякога има чакане. С твоя собствена карта ще си го спестиш!
И последната сладка полза – награди, награди, награди. Замислили сме готини игри и подаръци, в които можеш да се включиш като по обектите плащаш със своята карта Mastercard. Ще разкрием повече, когато ARTE Feastival наближи. Чакаме те на 20, 21 и 22 август във Велинград!