Игор Дамянов - ARTE Feastival

Водещ, CHEF’S Stage | програма

Игор Дамянов ще е отговорникът за доброто ви прекарване на Chef’s Stage в рамките на трите фестивални дни докато се наслаждавате на аромата от вкусотиите и изумителните кулинарни техники, с които ще ви запознаят шеф готвачите.

Винаги усмихнатият и в добро настроение Игор, от дете е привлечен от изкуството. Първо преоткрива музиката, свири на китара, обича да пее и да радва хората. Живее под мотото „Ако не пея, няма да съществувам“.

Още като ученик играе в самодейни състави, които са и причината да заобича театъра, и не след дълго пристига у нас от Македония, за да осъществи мечтата си, а именно да следва театрално изкуство. Завършва Актьорско майсторство в класа на проф. Чавдар Кръстев. След като шест години е част от „Господари на ефира“, става репортер в предаването 100% Будни по БНТ и има своя собствена кулинарна рубрика с името: „Бързи рецепти за бързащи хора“ . Впуска се и в кулинарната експедиция „Ловци на храна“ с шеф Андре Токев по БТВ, с който търсят уникални вкусове и рецепти. Актьорът се определя като „добър дегустатор“ и споделя „Зодията ми е телец и обичам да похапвам. Обичам храната“.