Реджи Бадев - ARTE Feastival

21.08, CHEF’S Stage | програма

Реджеп Бадев (Реджи) стана известен в България като големият победител в Hell’s Kitchen през 2020. Той и семейството му се мести в Италия, когато той е едва на 4 годинки, където завършва и известното кулинарно училище „Alma” в Парма през 2009г. От тогава Реджи е част от екипите на висок клас ресторанти с Мишлен звезди и успява да натрупа знания и да „краде занаят“ от най – добрите готвачи и професионалисти в бранша. Мотивиран от половинката си той взима решение да се включи в кулинарното предаване и именно участието му го връща към корените му. Реджеп споделя, че: „Hell’s Kitchen беше голямо изпитание, което ме научи за пореден път, че трябва да се бориш, за да постигнеш това, което искаш. В кухнята трябва да си постоянен, да имаш качества, да ги показваш и доказваш, за да успееш да достигнеш до върха“

Към днешна дата, Шеф Бадев е решил да остане в България и развива своя собствена верига ресторанти в Пловдив и София, изцяло ориентирана към италианската кухня, която е неговото изкуство.

По време на изложението ще може да се насладите на приготвянето на антична паста, която Шеф Бадев ще приготви за вас на място и ще ви потопи в дебрите на традиционните италиански рецепти!