20.08, CHEF’S Stage | програма
Таньо Шишков е изтъкнат професионалист с усет към детайла и с вкус за красивото. Майстор, който владее всички кулинарни стихии.
С годините се превръща в един от най-търсените специалисти по хубави вина и изискани ястия, на чиято преценка се доверяват множество пет звездни вериги хотели и ресторанти. Таньо Шишков е посветил времето си на изучаването на кулинарното изкуство и непрекъснато е в търсене на нови комбинации от вкусове, аромати и атмосфера, които да бъдат съчетани така, че да предоставят максимално удоволствие на тези, за които са предназначени.
Таньо Шишков ще докаже, че десертът отива директно в душата с неговата рецепта за Печена ябълка с мед, ябълкова туршия с орехи и медовина и еспума от мед с пчелен прашец.